فروشگاه جامع فایل های دانشجویی
دسته بندی محصولات

اطلاعیه فروشگاه

در هنگام خرید حتما روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود مراحل پرداخت را تا آخر و دریافت کدپیگیری سفارش انجام دهید. در صورتی که نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید و یا از طریق مرورگر دیگری وارد سایت شوید یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید. پس از پرداخت موفق لینک دانلود به طور خودکار در اختیار شما قرار میگیرد و به ایمیل شما نیز ارسال میشود. راه های ارتباطی با ما تلگرام 09215345095 ایمیل akhalili17@yahoo.com

پاورپوینت با موضوع مخاطرات بهداشتی گوشت و فراورده های گوشتی

پاورپوینت با موضوع مخاطرات بهداشتی گوشت و فراورده های گوشتی

 

 

 

 

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 70 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

مخاطرات بهداشتی گوشت و فراورده های گوشتی

علوم بهداشتی جدید به طور کلی با دستورات مذهبی تطابق دارد. شواهدی وجود دارد که از حدود 1400 سال قبل خطرات آلودگی های انگلی تریشینلوز و سیستی سرکوز سلولوزه که از طریق گوشت خوک منتقل می شود شناخته شده بود. 
مراحل تهیه و نگهداری گوشت به نحوی است که همواره امکان آلودگی آن و انتقال عفونت به مصرف­کنندگان وجود دارد. درنتیجه گوشت هم به طور اولیه از راه آلودگی و عفونت دام زنده و هم به طور ثانویه از طریق تماس با محتویات دستگاه گوارش، خاک، آب آلوده، دست افراد، ظروف، وسایل حمل و نقل و... به عوامل بیماری­زا آلوده می­شود. 
پوست و پشم دام ­های کشتاری یکی از مهم­ترين منابع آلودگي لاشه هستند. زیرا طی حیات دام، در تماس مستقیم با خاك و مدفوع هستند. 

باکتری 
باكتري­ها ميكروارگانيسم­هاي ريز و تك سلولي هستند كه به طور وسيعي در طبيعت پخش شده­اند. 
این میکروارگانیسم­ها كروي، ميله­اي و یا مارپيچي شكل هستند. باکتری­ها خيلي سخت­تر از كپك­ها و مخمرها از بين مي­روند و عامل اكثر موارد فساد مواد غذايي هستند.
بیشتر آن­ها غذاهاي نيتروژن­دار نظیر فراورده­های گوشتی را ترجيح مي­دهند و در غذاي با اسیدیته کم، رشد خوبي دارند. 
باکتری­ها انواع مختلفی دارند. برخي از آن­ها برای انسان مفيد هستند و بعضی مضرند. 
باکتری­ها مسبب بروز انواع عفونت­های غذایی (Food infection) و همچنین مسمومیت­های غذایی (Food intoxication  ) هستند. 
در عفونت غذایی ابتلا در اثر مصرف غذاهای حاوی پاتوژن زنده رخ می دهد (مثل سالمونلا و کمپیلوباکتر) ولی در مسمومیت غذایی در اثر مصرف غذای حاوی سم تولید شده توسط میکروارگانیسم رخ می دهد (مثل استافیوکوکوس اورئوس و کلستریدیوم بوتولینوم). 

در آمریکا سالانه به طور میانگین 76 میلیون موارد بیماری های غذازاد (Food-borne diseases) رخ می دهد که به حدود 325 هزار موارد درمانگاهی و بیمارستانی منجر شده و سبب مرگ 5هزار نفر می شود. 
دمای بهینۀ رشد اکثر آن­ها c˚37 است. دماي پايين معمولاً باكتري­ها را از بين نمي­برد، اما رشدشان را متوقف مي­كند و به محض بالا رفتن دما و نزديك شدن به حداقل دمای مورد نياز براي باكتري، رشد و تکثیر ادامه می یابد. برخي ديگر از انواع باكتري­ها در برابر گرما بسيار مقاوم­اند و به راحتي در دماي حدود c˚45 رشد مي­كنند. 
بسياري از گونه­های باکتریایی در شرايط نامطلوب توليد اسپور مي­كنند مانند باسيلوس، كلستريديوم و... که اين اسپورها در صورت عدم حرارت­دهی در دماهاي بالا براي مدت­هاي طولاني باقی می مانند. چون اسپور یا هاگ نسبت به حرارت بسیاار مقاوم است.
اکثر باكتري­ها در مقابل اسيدها بسيار حساس­اند. به همین دلیل، صلابت نعشی و سپس نزول pH گوشت از رشد و تکثیر بسیاری از عوامل باکتریایی پاتوژن ممانعت به عمل می آورد.

فهرست مطالب و اسلایدها:

باکتری

سالمونلا (Salmonella)

مایکوباکتریوم (Mycobacterium)

بروسلا (Brucella)

کمپیلوباکتر (Campylobacter)

لیستریا منوسیتوژنز (Listeria monocytogenes)

اشرشیا کلی (Escherichia coli)

کلستریدیوم پرفرنژنس (Clostridium perfringens)

استافیلوکوکوس اورئوس (Staphylococcus aureus)

کلستریدیوم بوتولینوم (Clostridium botulinum)

ویبریو پاراهمولیتیکوس (Vibrio parahaemolyticus) :

کوکسیلا بورنتی (Coxiella burnetii)

ویروس

آنفولانزای مرغی

ویروس هپاتیت E

قارچ 

اکراتوکسین A

انگل

سایر عوامل مرتبط با ظهور مجدد بیماری های انگلی

توکسوپلاسما گوندی (Toxoplasma gondii)

سارکوسیست (Sarcocyst)

سیستی­سرکوس بویس (Cysticercus bovis)

لینگواتولا سراتا (Linguatula serrata):

فاسیولا هپاتیکا (Fasciola hepatica)

دیفیلوبوتریوم لاتوم (Diphyllobothrium latum)

آنیزاکیس سیمپلکس (Anisakis simplex)

کلونورکیس سیننسیس (Clonorchis sinensis)

مخاطرات غیرمیکروبی

پریون

باقیمانده های آنتی بیوتیکی

فلزات سمی

بوی غیر عادی و نامطبوع:

 نیترات و نیتریت:

سموم طبیعی ماهیان:

سیگواتوکسین:

مسمومیت حاصل از مصرف ماهی پوفر (Pufferfish poisoning )

مسمومیت هیستامینی (Histamine poisoning)


اشتراک بگذارید:

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 8,000 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
mokhaterate-goosht_2026411_6447.zip800k





پاورپوینت درباره نقش مکمل یاری در سلامت دانش آموزان و چالشهای مصرف خودسرانه مکمل ها

پاورپوینت درباره نقش مکمل یاری در سلامت دانش آموزان و چالشهای مصرف خودسرانه مکمل ها         لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :  پاورپوینت نوع فایل :  .ppt  ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد اسلاید :  32 اسلاید قسمتی از متن .ppt نقش مکمل یاری در سلامت دانش آموزان و چالشهای مصرف خودسرانه مکمل ها اهمیت تغذیه دانش آموزان دانش آموزان آينده سازان جامعه و عامل پيشرفت اجتماعی و اقتصادی كشور هستند. مراقبت و پيگيری مستمر حفظ و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

پاورپوینت درباره مينرالها

پاورپوینت درباره مينرالها         لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :  پاورپوینت نوع فایل :  .ppt  ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد اسلاید :  27 اسلاید قسمتی از متن .ppt : مينرالها 1- ماكرومينرالها: كلسيم، فسفر، منيزيم، پتاسيم، سديم، كلر و گوگرد 2- ميكرومينرالها: آهن، روي، مس، يد، فلوئور، سلنيوم و..... كلسيم را عموما مي شناسيد ومي دانيد كه در استخوانها وجود دا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

پاورپوینت با موضوع ريزمغذيها

پاورپوینت با موضوع ريزمغذيها         لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :  پاورپوینت نوع فایل :  .ppt  ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد اسلاید :  43 اسلاید قسمتی از متن .ppt : ريزمغذيها  ريزمغذيها شامل‌ ويتامين‌ و املاح‌مي‌باشند كه‌ در مقايسه‌ با كربوهيدراتها،پروتئين‌ها و چربي‌ها به‌ مقادير جزئي‌براي‌ فر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

پاورپوینت درباره متابولیسم کربوهیدرات

پاورپوینت درباره متابولیسم کربوهیدرات         لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل : .ppt  ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد اسلاید : 71 اسلاید تعداد اسلاید انگلیسی : 20 اسلاید قسمتی از متن .ppt : متابولیسم کربوهیدرات گلیکولیز مکانیسم مسمومیت با آرسنیک: مکانیسم 1:  اتصال به اسید لیپوئیک  مکانیسم 2:  رقابت با Pi به عنوان سوبسترای گلیسرآ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

پاورپوینت درباره مواد معدنی و وضعیت آنها در بیماران تحت عمل جراحی چاقی

پاورپوینت درباره مواد معدنی و وضعیت آنها در بیماران تحت عمل جراحی چاقی         لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل : .ppt  ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد اسلاید : 42 اسلاید قسمتی از متن .ppt : مواد معدنی و وضعیت آنها در بیماران تحت عمل جراحی چاقی مقدمه مس یکی از اجزای طبيعي خون و ريز مغذي ضروري مي­باشد اخيراً توجه به مس و چند عنصر جزئي ديگر به دليل اعمال بافتي و خطر بالقوه كمبود آ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

پاورپوینت با موضوع مصرف آبزیان و سلامتی

پاورپوینت با موضوع مصرف آبزیان و سلامتی         لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل : .ppt  ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد اسلاید : 24 اسلاید قسمتی از متن .ppt مصرف آبزیان و سلامتی مصرف  آبزیان  –  تغذیه  مناسب پروتئین  با  کیفیت   مقدار  زیاد  امگا 3 پائین  بودن  اسیدهای  چرب  اشب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

پاورپوینت با موضوع خوراک به عنوان دارو

پاورپوینت با موضوع خوراک به عنوان دارو         لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل : .ppt  ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد اسلاید : 18 اسلاید قسمتی از متن .ppt : خوراک به عنوان دارو سردرد؟ ماهی بخورید!! به مقدار کافی ماهی بخورید.. روغن ماهی از سردرد جلوگیری می کند.  همانطور که زنجبیل عمل می کند و تورم و درد را کاهش  می دهد. برای جلوگیری از تب و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

پاورپوینت با موضوع کربوهیدراتها

پاورپوینت با موضوع کربوهیدراتها         لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل : .ppt  ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد اسلاید : 42 اسلاید قسمتی از متن .ppt : کربوهیدراتها مونوساکاریدها: قندهای ساده با چندین گروه OH. بر اساس تعداد کربن به تریوز، تتروز، پنتوز، هگزوز ... دی ساکاریدها: از دو مونوساکارید که به صورت کوالان به هم متصل شده اند ساخته شده اند. ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

پاورپوینت با موضوع بیماری های ناشی از كمبود ریزمغذی ها

پاورپوینت با موضوع بیماری های ناشی از كمبود ریزمغذی ها         لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :  پاورپوینت نوع فایل :  .ppt  ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد اسلاید :  27 اسلاید قسمتی از متن .ppt : بیماری های ناشی از كمبود ریزمغذی ها فقر آهن و کم خونی ناشی از آن  آهن برای ساخته شدن گلبول های قرمز خون لازم است  درصورت كافي نبودن آهن برای ساختن سلول های خونی، فرد دچار کم خونی فق ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

پاورپوینت با موضوع کاهش مصرف نمک

پاورپوینت با موضوع کاهش مصرف نمک         لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :  پاورپوینت نوع فایل :  .ppt  ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد اسلاید :  38 اسلاید قسمتی از متن .ppt : کاهش مصرف نمک  نکاتی درباره‌ی نمک: نمک خوراکی حاصل ترکیب دو عنصر سدیم و کلر می‌باشد. اثرات نمک بر فشار خود به علت وجود عنصر سدیم (ماده موثر بر نمک) در این ترکیب است. در افرادی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان